Tillgänglighet i landsbygdens butiker – seminarium

Den 14 november arrangerar Länsstyrelsen i Örebro ett seminarium om tillgänglighet i landsbygdens butiker. Länsstyrelsen redovisar erfarenheter från ett projekt. I programmet medverkar även representanter från olika handikapporganisationer, Sveriges konsumenter, Konsumentverket, ICA, Axfood och Arbetsförmedlingen. Ett par personer från Länsstyrelsen i Värmland planerar att åka på konferensen. Om någon kommunrepresentant eller handlare vill samåka vore det trevligt, kontakta Ylva. Anmälan direkt till Örebro senast 1 november.

Inbjudan seminarium Tillgänglighet i landsbygdens butiker

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: