Innovationstävling om digital delaktighet

Internetkunskaper blir en allt viktigare förutsättning i samhället i takt med att fler och fler samhällsnyttiga funktioner flyttar ut på nätet. Nu är digital delaktighet temat för Post- och telestyrelsens, PTS, innovationstävling.  PTS efterlyser lösningar som kan underlätta och motivera fler att bli digitalt delaktiga. Flera vinnare kommer att utses och upp till 2 miljoner kronor i form av projektfinansiering delas ut till varje vinnare. Ansökan är öppen till 7 november. https://challengesgov.se/pts-innovation/   Vid den senaste träffen med RSP-gruppen visade flera kommuner intresse för innovationstävlingen. Intresserade får gärna kontakta Pernilla Gälldin, Länsstyrelsen.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: