Nya medel till investeringsstöd i Landsbygdsprogrammet

 

Nu finns ytterligare 46 miljoner kronor tillgängliga för investeringsstöd inom kommersiell service. Det är Jordbruksverket som beslutat om omfördelning av medel inom Landsbygdsprogrammet. Budgeten på 46 miljoner finns i en nationell pott som respektive länsstyrelse kan avropa ifrån. Avropsärendena fördelas i kronologisk ordning. Det innebär att de som söker först beviljas medel, förutsatt att alla kriterier är uppfyllda.

Dagligvarubutiker, drivmedelsstationer och servicepunkter kan söka investeringsstödet som är antingen 90% eller 50% av investeringen. Mer information om vilka investeringar du kan söka för finns på: https://regionalaserviceprogrammet.org/stod/investeringsstod/

Kontaktperson:

Torbjörn Eliasson, Länsstyrelsen Värmland
Telefon: 010-224 73 27
E-post: torbjorn.eliasson@lansstyrelsen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: